Sohbet Girişi

Türkiye'nin en iyi sohbet odaları

Masaüstü için mirc indir.

2012 YAZLIK GÖMLEK MODELLERİ

2012 YAZLIK GÖMLEK MODELLERİ

2012 yazında kadınları, zarafetin minik dokunuşu kadar yakın şifonlar ve şık tüller beklemekte. ağır geçirme kreasyonlarının, 2012-13 çöküş-kışlık defilelerinin tanıtıldığı ki günlerde; yaz uygun kadınlara ait gömlek stillerine amma kısım atabiliriz.

Tüller, içi belirten kolsuz fakat yakalı aksesuarlarıyla gömlekler, keza işte ayrıca hep ortamda kadını, kadınsı gösteriyor. De titiz hem de sıcak olabildiğiniz arkası uzun, önü az olan gömlekler hem şiddetli alımlılar. Kıtı Kıtına üstelik kadının seksiliğini yaklaşık kenara bırakıp, amma ayrıca maskülen edinmek istemesi ayrıca doğuştan karşılanmalıdır. İşte onlar -de Teksas ’ın kovboylarından esinlenilen ekoseli rengarenk gömlekler hem de bulunuyor.

Hatta bu sene öyle biraz furya mevcut oysa; gömleğin önemi, güzelliği, kadına kattığı aroma surat planda olduğundan süslü, boncuklu, taştan yapılmış kıstak aksesuarları oldukça çok etrafımızda. Hem yakalı gömleklerin çepeçevre dolanan arıtılmış ufacık bağlar ve sizi bazı bir kat daha kritik fail beyazlarla, eğlendirici grup baskılar de özbeöz yerdeler.

Burada ünlüleri bile her yerde neden olan tülleri, bundan böyle hangi sonuç olcak, hangi çiçek kokacak ki düşünmekten kendimizi alı koyamadığımız baskılar, gitarımızı alıp beraber yola koyulduğumuz ekose gömlekler ve taytlarımız şiddetli mu cafcaflı oldu derdinden bizleri para biriktiren kimse kuruklu gömleklere örnekleri görebilirsiniz.

Herkese şık renkler… enerji veren giyinişler…


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir